< Terug naar overzicht

Thomas Vancauwenberghe rekruteert voor Getronics

ICT-dienstverlener Getronics breidt het HR- en Talent Managementteam uit met een nieuwe Recruitment Coördinator: Thomas Vancauwenberghe.

Thomas Vancauwenberghe (25) staat als Recruitment Coördinator in voor het selecteren en rekruteren van IT-technische, consultancy- en supportprofielen in samenwerking met de betrokken lijnmanagers. Daarnaast is hij mee verantwoordelijk voor het opzetten van rekruteringscampagnes en het ondersteunen van de employer brand-activiteiten. Ten slotte zorgt hij ook voor het beheer en het verder uitbouwen van de partnerships met de rekruteringskantoren, jobboards, enzovoort. Vancauwenberghe rapporteert aan Geert Van Conkelberge, Talent Manager.
Vancauwenberghe studeerde af als graduaat Marketing en werkte voordien als Consultant Permanent Recruitment bij Manpower Permanent Placement. Gedurende een drietal jaren was hij daar verantwoordelijk voor het rekruterings– en selectieproces van sales- en marketingprofielen binnen de ICT-sector.

Meer informatie over de benoeming van Geert Van Conkelberge tot Talent Manager bij Gentronics, eind september 2008, vindt u hier.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen