< Terug naar overzicht

Thomas Coremans Head of Organizational Development bij Brussels Airport

Na een kleine tien jaar bij Delhaize stapt Thomas Coremans over naar Brussels Airport als Head of Organizational Development.

Thomas Coremans is handelsingenieur (ULB Solvay) en startte in 1996 zijn carrière als consultant bij AC Nielsen. Twee jaar later ging hij aan de slag bij AB Inbev. Hij werkte er vijf jaar als Brand & Marketing manager voor het merk Jupiler en vervolgens als National Field manager Off Trade.

Twee jaar later, in 2004, stapt hij over naar de HR-afdeling van de bierbrouwer. Eerst werd hij HR-manager in de brouwerijen van Leuven, Hoegaarden en Belle-Vue. Daarna maakte hij de opstap naar HR Director voor de Belux en vervolgens voor de Benelux.

In 2010 verlaat Coremans AB Inbev en gaat hij aan de slag als People & Organization Director voor Delhaize Belux. Al vlug wordt hij ook verantwoordelijk voor interne communicatie en duurzame ontwikkeling. In 2014 wordt hij benoemd tot Vice President Organizational Development, Internal Communication and Talent Acquisition. Midden 2018 richtte Coremans het HR-adviesbureau People Cercle op.

Sinds deze zomer is Coremans Head of Organizational Development bij Brussels Airport. Hij is er verantwoordelijk voor de HR-businesspartners, organizational development, learning & development en talent acquisition.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen