< Terug naar overzicht

Thierry De Grieze, Divisional HR Director bij BMT Aerospace

Begin dit jaar ging Thierry De Grieze aan de slag als Divisional HR Director bij BMT Aerospace. Sinds 2015 was hij Divisional HR-manager bij IGW, een andere divisie van de industriële groep.

Thierry De Grieze (40) behaalde in 1999 een licentiaat Psychologische & Pedagogische Wetenschappen (optie Bedrijfspsychologie) aan de Universiteit Gent. Hij startte zijn professionele carrière als consultant bij Hudson/De Witte & Morel. In 2001 werd hij HR-manager bij Cebeo, de belangrijkste groothandel of distributeur van elektrisch materiaal in België. In 2008 zette de bedrijfspsycholoog de stap naar Beaulieu International Group, ook als HR-manager. Vijf jaar later promoveerde hij er tot Group Learning & Development Manager.

Sinds 2015 is De Grieze Divisional HR-manager voor IGW, een onderdeel van BMT. In het kader van de interne mobiliteit vervult hij voortaan de rol van Divisional HR Director bij BMT Aerospace. “In mijn nieuwe rol rapporteer ik aan de Divisional CEO en ben ik functioneel verantwoordelijk voor het lokale HR-gebeuren. De doelstelling is om, samen met de HR-afdeling van BMT-groep, een globale strategie te ontwikkelen en uniforme HR-policies te formuleren om zo een eenduidige benadering in HR te verzekeren”, aldus De Grieze over zijn nieuwe functie.

BMT Aerospace levert wereldwijd tandwielen en mechanische componenten voor luchtvaarttoepassingen. Vliegtuigbouwers Airbus, Boeing, Bombardier, Embraer, Sukhoi en Irkut zijn allemaal klant bij het bedrijf. De productie-eenheden in Oostkamp, de Verenigde Staten en Roemenië realiseren een jaarlijkse omzet van ruim 80 miljoen dollar en stellen 450 mensen tewerk.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen