< Terug naar overzicht

Tanguy Hermanns, Director HR Labour Relations & Well-Being bij MIVB

Tanguy Hermanns is aan de slag gegaan bij De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer van Brussel (MIVB) in de functie van HR Director Labor Relations & Well-Being.

Afgestuurd als licentiaat in de Rechten (Universiteit Namen en Universiteit Gent, 2002), startte Tanguy Hermanns zijn carrière in heel verschillende sectoren (media, engineering, telecom). Begin 2003 ging hij aan de slag bij AXA. Hij bekleedde er diverse functies, voornamelijk bij HR: Labour Relations (onder andere sociale fusie AXA-Winterthur, samen met Febelfin Assuralia), Compensation & Benefits, HR-projectmanager, Recruitment/Mobility, Diversity Manager, Lean Strategic Transformationen en HR-businesspartner (onder andere NWOW-project).

De voorbije drie jaar was Hermanns HR-manager Service Centre bij Multipharma, IU en De Voorzorg, het eerste netwerk van apotheken en drogisterijen van het land. Hij stond er in voor een HR Service Desk, HR Legal & Social Relations, Compensation & Benefits, de culturele transformatie projecten NWOW en Digital HR. Nu stapt hij over naar de Brusselse openbare-vervoersmaatschappij MIVB als Director HR Labour Relations & Well-Being.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen