< Terug naar overzicht

Stijn Demeestere partner bij Lydian

Advocaat arbeidsrecht Stijn Demeestere, sinds 2002 in dienst bij zakenadvocatenkantoor Lydian, is benoemd tot partner.

Stijn Demeestere (33) studeerde in 1999 af als licentiaat in de Rechten aan de Universiteit Gent. Daarna werkte hij als wetenschappelijk medewerker aan het onderzoeksproject ‘Een hernieuwd pact tussen sociale zekerheid en tewerkstelling’. Van 2000 tot 2002 was hij aan de slag als advocaat bij Allen & Overy Antwerpen in het departement Employment, Pensions & Incentives. In 2002 zette hij de stap naar Lydian.
Demeestere heeft bijzondere ervaring in de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies, overnames, afslankingsoperaties en out- of insourcingoperaties. Hij legt zich ook toe op de ontwikkeling van eindeloopbaanplannen op maat van de individuele werknemer of als collectieve maatregel van herverdeling van arbeid. Verder staat hij cliënten bij in vragen over discriminatie, bij de uitwerking van het sociaal statuut voor topfuncties en op vlak van variabele bezoldigingstechnieken.
Hij heeft talrijke publicaties op zijn naam staan over onderwerpen als outplacement, discriminatie, overwerk en overloon, en heeft een rubriek in jobadvertentiemedium Jobat.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen