< Terug naar overzicht

Steven Keuning Director General HR bij de ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft bekendgemaakt dat Steven Keuning, voorheen Director General Statistics, vanaf januari 2010 de functie van Director General Human Resources, Budget and Organisation opneemt.

Steven Keuning volgt Koenraad de Geest op, die vanaf volgend jaar Director General Information Systems wordt bij de ECB. Keuning was de afgelopen zeven jaar Director General Statistics. Voor hij in 2002 bij de Europese Centrale Bank aan de slag ging, was was hij directeur Macro-economische Statistieken en Publicaties bij het Centraal Bureau voor de Statistiek in Nederland en voorzitter van het European Committee on Monetary, Financial and Balance of Payments Statistics (CMFB).

Koenraad de Geest was vijf jaar Director General Human Resources, Budget and Organisation. Daarvoor bekleedde hij de post van Deputy Director General Payments and Market Infrastructure. Voor hij in 1996 startte bij het Europees Monetair Instituut, nam hij al verscheidene jobs op zich bij de Nationale Bank van Belgiƫ.

De Europese Centrale Bank vermeldt expliciet dat de functieverschuivingen in de lijn liggen van de bedrijfsvisie om jobrotatie te promoten met als doel de efficiƫntie en de effectiviteit van de organisatie te versterken.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen