< Terug naar overzicht

Steven De Loose van kabinet naar Bayer

Steven De Loose maakt als HR Generalist deel uit van het HR-team voor België in het HR shared service center van Bayer Direct Services te Leverkusen.

Steven De Loose (24) studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en behaalde een master na master in Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de KU Leuven (2007). Hij startte zijn professionele loopbaan als Stafmedewerker Lokale Overheidsbesturen bij Infostrat, een opleidings- en adviesbureau op het vlak van HR, organisatieontwikkeling en juridische trainingen met specialisatie in de (semi)publieke sector.
Na een half jaar kreeg hij de kans als medewerker Internationale Relaties en Parlement op het kabinet van de minister van Binnenlandse Zaken.
In maart 2009 koos De Loose voor de functie van HR Generalist voor België bij Bayer. “Mijn nieuwe functie bij Bayer is erg veelzijdig en behelst het volledige spectrum van HR-activiteiten, van selectie en aanwerving, over ontwikkeling en opleiding tot pensionering of ontslag”, licht De Loose toe. “Stapsgewijs heb ik kunnen kennis maken met HR en met het project om de HR-diensten in te passen in een globaal kader. Ik specialiseerde me in de domeinen opleiding, flexibiliteitsregelingen zoals tijdskrediet en ouderschapsverlof en benefits. Omtrent deze domeinen verleen ik sinds juli, vanuit het HR shared service center, diensten aan de medewerkers van Bayer in België."

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen