< Terug naar overzicht

Stephanie Raets counsel bij Claeys & Engels

Stephanie Raets groeide begin 2019 door tot het statuut van counsel advocatenkantoor Claeys & Engels.

Stephanie Raets behaalde in 2006 een master in de Rechten (Universiteit Antwerpen) en ging onmiddellijk aan de slag bij Claeys & Engels. Daar specialiseerde zij zich in sociaal recht. In 2014 werd ze senior associate. Ze bouwde een expertise uit op het vlak van discriminatie en psychosociale risico’s op het werk. Daarnaast nam ze een voortrekkersrol inzake privacy op de werkvloer.

Raets verdiepte zich eveneens in de toepassing van de GDPR op de werkvloer. Na bijkomende studies in 2016 aan het Data Protection Institute draagt ze ook de titel van Certified Data Protection Officer.

Sinds het najaar van 2018 combineert zij haar rol binnen Claeys & Engels met de functie van Chair van de Data Privacy Expert Group binnen de internationale alliantie Ius Laboris. In deze rol zet Stephanie Raets zich in om een breed kennisvlak te coördineren omtrent data privacy binnen een groep van meer dan 120 gespecialiseerde advocaten.

Doorheen haar carrière heeft ze talrijke publicaties geschreven en is zij een veelgevraagd spreker geworden op nationale en internationale seminaries.

Begin 2019 groeide Raets door tot counsel bij Claeys & Engels. Daarbij zal ze bovenstaande activiteiten combineren met een actieve rol binnen het management van het kantoor.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen