< Terug naar overzicht

Stéphanie De Langhe, HR Customer Relations Expert bij Axa

Stéphanie De Langhe is aan de slag gegaan bij Axa als HR Customer Relations Expert. In deze rol zal ze het bedrijf en de HR-afdeling ondersteunen bij de behandeling van individuele gevallen met juridisch advies.

Afgestudeerd als licentiaat in de Rechten (UCL, 2008), had Stéphanie De Langhe onmiddellijk de mogelijkheid om verschillende jobs in het verzekeringswezen te verkennen door deel te nemen aan het 'Young Professional'-programma van Fortis Corporate Insurance. Vervolgens ging ze aan de slag bij de Nationale Bond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen als expert in internationale verdragen.

Begin 2013 zette De Langhe de stap naar HR-dienstverlener SD Worx, eerst als een sociaal-juridische trainer, om vervolgens uit te groeien tot Learning Partner / Product Developer voor de opleidingen (HR, Leadership, Socio-Legal, Reward en dergelijke meer) in Wallonië.

Nu gaat De Langhe aan de slag bij financiële groep Axa als HR Customer Relations Expert. Dat betekent dat ze het bedrijf en de HR-afdeling zal ondersteunen bij de behandeling van individuele gevallen met juridisch advies.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen