< Terug naar overzicht

Stéphane Kodeck van Unilever naar Onafhankelijke Ziekenfondsen

Stéphane Kodeck is na een carrière van meer dan negentien jaar bij Unilever overgestapt naar de non-profit. Bij de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen is hij nu verantwoordelijk voor financiën, HRM en juridische zaken.

Stéphane Kodeck (43) is handelsingenieur (Facultés Universitaires Catholiques de Mons). In opvolging van Patrick De Bodt (meer informatie over zijn carrièrestap leest u hier), werd hij Executive Director Corporate Services bij de Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen.
Als lid van het Executive Committee van de Landsbond vertegenwoordigt hij drie domeinen op beleidsniveau: financiën, HRM en juridische zaken. De Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen (MLOZ) verenigt zeven ziekenfondsen (Euromut, Partena Onafhankelijk Ziekenfonds, Onafhankelijk Ziekenfonds Securex, OZ Onafhankelijk Ziekenfonds, Partenamut Mutualité Libre, Mutualité Professionnelle et Libre de la Région Wallonne en Freie Krankenkasse). MLOZ telt meer dan 1.940.000 leden.
Kodeck zal zich zich, wat HRM betreft, vooral toeleggen talentmanagement en kennismanagement en op het project ‘Op weg naar uitmuntendheid’, waarbij elke medewerker gestimuleerd wordt een stap naar uitmuntendheid te zetten.
Kodeck is ook verantwoordelijk voor de interne denktank die de HR-directeurs van de verschillende ziekenfondsen samenbrengt en waar gedebatteerd wordt over HR-onderwerpen zoals het beheer van absenteïsme, het motivatiemanagement voor vijftigplussers etc. Daarnaast is hij ook hoofd van het opleidingscentrum.
Bij Unilever maakte Kodeck carrière van management accountant bij Iglo tot general manager HR shared services Unilever Nederland.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen