< Terug naar overzicht

Stéphane De Schryver is HR director Benelux bij Henkel

Stéphane De Schryver is door Henkel benoemd als HR director voor de Benelux. Hij combineert deze functie met die van HR director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Stéphane De Schryver werkt bijna twintig jaar bij Henkel. Hij startte zijn loopbaan bij de inkoopafdeling van het bedrijf. Vervolgens stapte hij over naar de afdeling voor kwaliteitsbeheer en proces- en projectmanagement. Van daaruit raakte hij betrokken bij de communicatie-activiteiten van Henkel en werd hij benoemd tot hoofd Corporate Communications Benelux, en later ook tot adjunct-hoofd Corporate Communications EMEA.

Hij heeft toen ook een belangrijke rol gespeeld als verantwoordelijke voor de wereldwijde acquisitie van de activiteiten van National Starch in 2008.

De Schryver werd in 2009 benoemd tot HR director Benelux. Drie jaar later volgde zijn benoeming tot HR director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Benelux is hier nu aan toegevoegd.

De Schryver zal afwisselend een week in België en een week in het Verenigd Koninkrijk werken om zo beide regio’s te kunnen aansturen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen