< Terug naar overzicht

Seraphine Loose personeelsverantwoordelijke luchthaven Oostende-Brugge

Seraphine Loose is de nieuwe personeelsverantwoordelijke op de internationale luchthaven Oostende-Brugge.

Seraphine Loose (29) studeerde in 2007 aan de KU Leuven met onderscheiding af als licentiaat Psychologie. In 2008 behaalde ze met grote onderscheiding het postgraduaat HRM aan Vlekho. Loose was ook laureaat van de Speciale Prijs Postgraduaat in HRM in het academiejaar 2007-2008.

Loose zette haar eerste carrièrestappen in juli 2007 bij Adecco. Ze startte er als recruitment consultant onsite bij Olivier Destrooper. Om haar werk en studies te combineren, werkte ze in 2008 deeltijds als recruitment consultant arbeiders in het Adecco-kantoor in Torhout.

In augustus 2008 evolueerde ze er tot senior recruitment consultant bedienden en field recruiter. In deze functie was ze onder andere verantwoordelijk voor de interne rekrutering voor de kantoren in West-Vlaanderen.

Sinds oktober 2012 is Loose personeelsverantwoordelijke bij de internationale luchthaven Oostende-Brugge. Als adjunct van de directeur is ze medeverantwoordelijke voor het ontwikkelen van het HR-beleid. Op de luchthaven van Oostende werken ongeveer 130 medewerkers van de Vlaamse overheid.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen