< Terug naar overzicht

Sébastien Genesca nieuwe country manager SD Worx Luxemburg

HR-dienstverlener SD Worx heeft Sébastien Genesca aangesteld als hoofd van de Luxemburgse vestiging. Sinds 1 februari neemt hij de leiding geleidelijk over van Mady Dondlinger, die op 1 april met pensioen gaat.

Sébastien Genesca (41) behaalde een master Internationale Handel aan het Institut d’Administration des Entreprises in Montpellier (Frankrijk). Luxemburg is voor hem geen onbekende. In 2001 begon hij er zijn carrière als accountmanager bij Ariane II, later Sogeti. In 2007 ging Genesca aan de slag als directeur van de Luxemburgse vestiging van Logica, later CGI. In 2012 werd hij benoemd tot algemeen directeur en nam hij de leiding over de vestigingen in Luxemburg en Straatsburg.

“Ik heb erg veel zin om SD Worx in Luxemburg verder te laten groeien. Onze lokale verankering en de bewezen nabijheid bij onze klanten zijn daarbij van groot belang. Maar Luxemburg telt ook heel wat internationale bedrijven. Het Groothertogdom is daarom strategisch belangrijk voor onze internationale groeiplannen”, verklaart Sébastien Genesca.

Outsourcing en opleidingen

Nochtans is het een uitdaging om te blijven groeien in een complexe omgeving met heel wat spelers. Sébastien Genesca bekijkt het pragmatisch: “Ik zie daarnaast potentieel in onze outsourcingsdiensten: er is steeds meer vraag naar ondersteuning on site. Onze medewerkers helpen bij de klant ter plekke het HR-team met de loonadministratie en personeelszaken of kunnen de verantwoordelijkheid van een volledige activiteit desgewenst zelfs volledig overnemen. Een andere bron van groei zijn onze opleidingen in arbeidsrecht en HR, die zeer gevraagd zijn.”

SD Worx Luxembourg telt 52 medewerkers, meer dan 450 klanten en berekent maandelijks meer dan 15.000 lonen.

Bron: SD Worx (sdworx.com)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen