< Terug naar overzicht

Sébastien Delfosse nu ook Director ManpowerGroup Luxemburg

Sinds 2012 werkt Sébastien Delfosse bij ManpowerGroup. Eerst als Sales & Operations Manager, nadien als HR & Legal Director voor België en Luxemburg. Begin februari zette Delfosse ook de stap naar de functie van Director ManpowerGroup Luxemburg. Hij combineert nu beide verantwoordelijkheden: HR & Legal Director ManpowerGroup Belgiux en Directeur ManpowerGroup Luxemburg.

Sébastien Delfosse startte zijn carrière als advocaat bij MaxLaw na het behalen van een master Rechten aan de KU Leuven in 2002. Later behaalde hij nog het diploma Organisatie en Management (ISFSC, 2005). In 2003 ging hij aan de slag als juridisch adviseur bij Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Daar groeide hij door tot Director Communication & Public Affairs (van april 2007 tot oktober 2012) en zetelde in die functie in paritaire commissies en sectororganisaties, zoals het Opleidingsfonds en het Sociaal Fonds. Delfosse speelde ook een rol in de ontwikkeling en erkenning van de sector van diensten aan particulieren (dienstencheques, kinderopvang,…) en was voorzitter van de EFSI (European Federation for Services to Individuals).

Als HR-directeur bij ManpowerGroup BeLux was hij niet alleen verantwoordelijk voor de medewerkers van de verschillende merken van de groep, maar ook voor de experts van ManpowerGroup op projectbasis die aan de slag zijn bij klanten. Goed voor een verantwoordelijkheid over meer dan 1000 personen. Sinds begin deze maand is Delfosse ook Director ManpowerGroup Luxembourg bij de uitzendgroep. Hij combineert nu beide vertantwoordelijkheden: HR & Legal Director ManpowerGroup Belgiux en Directeur ManpowerGroup Luxemburg.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen