< Terug naar overzicht

Sébastien Delfosse aan de slag als HR & Legal Director bij ManpowerGroup BeLux

Sébastien Delfosse was sinds 2012 Sales & Operations Manager bij de uitzendgroep ManpowerGroup. Nu klimt hij op tot HR & Legal Director voor België en Luxemburg. Hierdoor wordt hij ook lid van het directiecomité.

Sébastien Delfosse (36) startte zijn carrière als advocaat bij MaxLaw na het behalen van een master Rechten aan de KU Leuven in 2002. Later behaalde hij nog het diploma Organisatie en Management (ISFSC, 2005). In 2003 ging hij aan de slag als juridisch adviseur bij Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Daar groeide hij door tot Director Communication & Public Affairs (van april 2007 tot oktober 2012) en zetelde in die functie in paritaire commissies en sectororganisaties, zoals het Opleidingsfonds en het Sociaal Fonds. Delfosse speelde ook een rol in de ontwikkeling en erkenning van de sector van diensten aan particulieren (dienstencheques, kinderopvang,…) en was voorzitter van de EFSI (European Federation for Services to Individuals).

Als HR-directeur bij ManpowerGroup BeLux zal hij niet alleen verantwoordelijk zijn voor de medewerkers van de verschillende merken van de groep, maar ook voor de experts van ManpowerGroup op projectbasis die aan de slag zijn bij klanten. Goed voor een verantwoordelijkheid over meer dan 1000 personen.

Bron: Manpower (manpower.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen