< Terug naar overzicht

SD Worx breidt raad van bestuur uit

HR-dienstenleverancier SD Worx heeft zijn raad van bestuur uitgebreid met drie leden: Michel Delbaere, Jan Van Acoleyen en Koen Van Gerven. Samen zullen ze werken aan de lokale en internationale groeistrategie van SD Worx.

Michel Delbaere is oprichter en gedelegeerd bestuurder van Crop’s nv. Hij werd in 2012 voorzitter van Voka, een functie die hij uitoefende tot 2015. Delbaere zetelt ook in verschillende andere raden van bestuur.

Jan Van Acoleyen is sinds januari 2007 Chief HR Officer bij Barco. Voordien was hij in verschillende andere internationale bedrijven actief in HR-functies, zoals Agfa-Gevaert en Alcatel.

Koen Van Gerven is sinds februari 2014 CEO bij bpost. Hij heeft een lange en gediversifieerde managementcarrière achter de rug. Voor zijn komst naar bpost was hij ook zes jaar lang CEO van een sociaal secretariaat.

Groei verstevigen

Met de komst van de drie nieuwelingen komt het aantal leden van de raad van bestuur op tien: Filip Dierckx (voorzitter), Marc Binnemans, Dirk Collier, Michel Delbaere, Riet Docx, Patrick De Vos, Jan Van Acoleyen, Frederik Van Bladel, Koen Van Gerven en Steven Van Hoorebeke.

Het aantreden van het nieuwe drietal bevestigt de ambitie van SD Worx om de grootste HR-dienstverlener in België te blijven, om hun plaats in Europa verder te verstevigen en om ook buiten Europa steeds meer business te realiseren.

SD Worx biedt in Europa, de VS en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector.

Bron: SD Worx (sdworx.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen