< Terug naar overzicht

SD Worx benoemt directeurs Consultancy in zes regio’s

Begin september verhoogde SD Worx het aantal consultants in zijn regionale kantoren. Deze multidisciplinaire teams krijgen nu nieuwe directeurs. Zij zijn verantwoordelijk voor het consultancyaanbod in hun regio.

Rob Driessen is directeur Consultancy Antwerpen. Tot september was Driessen business unit manager bij SD Worx en verantwoordelijk voor HR-consultancy, een functie die hij sinds 2006 had.

Bernard Hullaert is directeur Consultancy van het Brusselse kantoor. Hij is sinds januari 1995 aan de slag voor SD Worx. In 2000 werd hij regioverantwoordelijke voor Franstalig België en in 2005 directeur Multi-RH, een functie waarin hij verantwoordelijk was voor alle consultancyactiviteiten in Brussel en Wallonië. Hullaert coördineert nu ook de activiteiten van de verschillende regionale kantoren.

In Oost-Vlaanderen komt de leiding van het regioteam Consultancy in handen van Bert Pappijn (foto). Tot voor kort leidde Pappijn de business unit Outsourcing van SD Worx. Hij begon zijn traject bij SD Worx in 1989 als dossierbeheerder, maar werd snel teamleader en stapte na 5 jaar over naar Sales als District Manager Antwerpen en Limburg. Als Business Development Manager gaf hij vanaf 2005 het Managed Payroll Services-aanbod in SAP vorm, om daarna de business unit Outsourcing te gaan leiden. Pappijn, die 20 jaar ervaring heeft in payroll en HR management, geeft sinds 2001 ook regelmatig les, nu aan HUB, waar hij in het postgraduaat Payroll en Personeelsadministratie doceert.

In Limburg en Vlaams-Brabant leidt Jürgen Francis het regionale front office consultancy. Francis was sinds 2006 directeur Sales & Marketing bij Attentia.

Voor West-Vlaanderen is de nieuwe directeur David Phlypo. Hij keert na een intermezzo als directeur van de dienstverlening bij Resources Global Professionals (2007-2009) terug naar SD Worx. Tussen 2000 en 2007 was hij er achtereenvolgens Senior Account Manager, Sales Coach en District Manager Grote Ondernemingen. In die laatste functie had hij de commerciële eindverantwoordelijkheid voor het West- en Oost-Vlaamse team van Account Managers.

Regiodirecteur voor Wallonië is Frédéric Williquet. Hij was managing consultant bij de Consultancy Divisie. Daarvoor fungeerde hij als unit manager voor het sociaal secretariaat grote ondernemingen voor Wallonië, Brussel en Oost-Vlaanderen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen