< Terug naar overzicht

Sarah De Gunsch HR & General Affairs Expert bij Honda

Sarah De Gunsch is de nieuwe HR & General Affairs Expert bij Honda Belgium. Vanuit Zellik dirigeert Honda Belgium de marketing, verkoop en naverkoop van wagens, scooters, moto's, 'power equipment', onderdelen en accessoires voor België en Luxemburg.

Na haar studies lanceerde Sarah De Gunsch (31) haar HR-carrière bij Accountemps, een divisie van Robert Half International. In 2005 stapte ze over naar Unique. Daar bouwde ze als Recruitment Advisor het Recruitment Center uit tot een volwaardig departement. Ze creëerde er ook een rekruteringsplatform van 600 onderwijsinstellingen en organisaties, en stond aan de wieg van de succesvolle website stageshopping.be.

Vijf jaar later ging ze aan de slag als HR account executive bij BBC, een communicatiebureau gespecialiseerd in B2B, HR-communicatie, corporate en institutionele communicatie.

Sinds maart 2011 is Sarah De Gunsch HR & General Affairs Expert bij Honda. Ze is er verantwoordelijk voor het volledige HRM (werving en selectie, payroll, performance management, interne communicatie). Ze zal er onder meer de HR-policy opstellen, het hele palet HR-tools onder de loep nemen en meewerken aan strategische projecten.

Met een jaarproductie van meer dan 21 miljoen motoren is Honda de grootste motorenfabrikant ter wereld. Honda stelt in zijn 124 vestigingen in 28 landen meer dan 175.000 mensen te werk. Vanuit Zellik dirigeert Honda Belgium de marketing, verkoop en naverkoop van wagens, scooters, moto's, 'power equipment', onderdelen en accessoires voor België en Luxemburg.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen