< Terug naar overzicht

Sandra Wilikens wordt Head of HR bij BNP Paribas-Fortis

Tot eind oktober zal Sara Wilikens samen met Bert Van Rompaey het departement HR leiden om het nadien helemaal over te nemen.

Sandra Wilikens is sinds april 2015 Secretaris-Generaal en lid van het Executive Committee van de bank. Vandaag is ze tevens verantwoordelijk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Public Affairs, verantwoordelijkheden die ze ook in haar nieuwe rol zal behouden.

Sandra Wilikens, jurist van opleiding met een specialisatie fiscaliteit, begon haar carrière bij Price Waterhouse. Sinds 2001 is zij aan de slag bij de bank. Ze was onder meer als Head of Estate Planning, Advisor Wealth Structuring en Director Wealth Management Belgium.

Aanvulling 7/9/2018 - Wat Bert Van Rompaey gaat doen? Tegenover de collega's van L'Echo geeft hij aan een opleiding 'Consulting and Coaching for Change' te zullen volgen. "Ik wil me specialiseren in de transformatie van ondernemingen en organisaties", zo wordt hij door de krant geciteerd. Wat hij nadien zal doen? "Wat precies, dat weet ik nog niet. Misschien als consultant..."  

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen