< Terug naar overzicht

Sandra Van de Poel HR-manager België en Luxemburg bij AudioNova

Sandra Van de Poel is de nieuwe HR-manager België en Luxemburg bij AudioNova.

Sandra Van de Poel (43) behaalde in 1991 aan UFSIA een master Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW). Ze startte haar loopbaan als junior productmanager bij Continental Foods. Van 1993 tot 1996 was ze aankoopmanager bij BASF. Na een lange herstelperiode van een auto-ongeval, ging ze in 2002 aan de slag als directie-assistente bij Rommens Engineering. Een jaar later stapte ze als HR-businesspartner/projectmanager over naar Flex Point. Ze groeide er mee met het bedrijf.

“Zo heb ik de dienstencheque-afdeling volledig opgericht en uitgebouwd in Wallonië en Vlaanderen, Home Care & Personal Services vzw opgericht. Ook heb ik de volledige financiële afdeling uitgebouwd, alsook het VTO-beleid en het personeelsmanagement. Verder heb ik verschillende subsidiedossiers binnengehaald en kreeg ik een award voor partner in duurzaamheid en werd ik aangesteld als vertrouwenspersoon voor het personeel”, vertelt Van de Poel.

Begin 2012 ging ze aan de slag als HR-businesspartner/district manager DC België bij Synergie Services. Ze was er verantwoordelijk voor de herstructurering, begeleiding, opleiding en opvolging van het personeelsbestand in Vlaanderen-Brussel-Wallonië.

Sinds begin 2013 is Van de Poel HR-manager voor België en Luxemburg bij AudioNova, een onafhankelijke hoorspecialist met zowat 50 vestigingen in België en Luxemburg en zo'n 100 personeelsleden.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen