< Terug naar overzicht

Sandra Steegmans aan de slag als organisatiecoach bij Thuiszorgwinkel

Na 6 jaar dienst als personeelsconsulente bij vzw Groep MSI, is Sandra Steegmans op 1 oktober gestart als organisatiecoach bij Thuiszorgwinkel.

Sandra Steegmans (28) behaalde in 2009 een bachelor Sociaal Werk (Personeelswerk) aan de Xios Hogeschool Limburg en in 2015 een postgraduaat Projectmanagement aan de Hogeschool PXL. 

Van 2010 tot september 2016 werkte Steegmans als personeelsconsulente voor de vzw Groep MSI, die actief is binnen de Limburgse gezondheidszorg. In 2011 werd haar eerste boek ‘Retentie versus de War for Talent’ uitgegeven bij uitgeverij Die Keure.

Sinds begin oktober is Steegmans actief als organisatiecoach bij de Thuiszorgwinkel. Ze zal er meewerken aan de opstart van de dienst Organisatie in het kader van een samenwerkingsovereenkomst tussen Thuiszorgwinkel Limburg, Leuven Vivantia en de Sint-Michielsbond. Daarnaast is Steegmans er verantwoordelijk voor het changetraject om te komen tot eenvormige processen en procedures, het uitwerken van een VTO-beleid en diverse innovatieve projecten met het oog op een toegankelijke gezondheidszorg. Ze zal er tevens instaan voor een optimale informatiedoorstroming (interne en externe communicatie).

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen