< Terug naar overzicht

Sandra Boel wordt Head of Employee Experience bij Quintiles

Sandra Boel krijgt een globale rol bij Quiniles en wordt Head of Employee Experience.

Sandra Boel heeft een bachelor Bedrijfsbeheer behaald aan de Karel De Grote Hogeschool. Later vulde ze die aan met een masterclass HRM aan de Vlerick Business School en met een coachingopleiding aan de Antwerp Management School (certified coach).

Boel startte in 2001 haar loopbaan als consultant Recruitment & Selection bij Randstad Services. In 2003 werd ze HR-manager bij Astra Zeneca. In oktober 2008 verhuisde ze naar Nutricia. Als HR-directeur stond ze in voor de integratie op het vlak van HR van Nutricia in Danone.

In juli 2011 keerde Boel terug naar de farmaceutische sector als HR-directeur bij Quintilis Belgium om er vervolgens door te groeien tot HR Director HR Operations Northern Europe (Benelux, Nordics & France).

Sinds december 2014 is Boel Head of Employee Experience bij Quintilis. Ze zal zich in haar nieuwe functie toeleggen op het verbeteren van de communicatie met medewerkers, zoals het uitwerken van een personeelstevredenheidsenquête en exit-interviews. Daarnaast zal ze meewerken aan programma’s om de efficiëntie van medewerkers te verhogen en leidt ze het ontwikkelen van een programma rond corporate social responsibility.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen