< Terug naar overzicht

Sabrina Fiorelli nieuwe partner bij advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten

Advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten verwelkomt Sabrina Fiorelli als versterking van het kernteam. Ze zal er zich toeleggen op arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht.

Sabrina Fiorelli (35) studeerde in 2003 af als master in de Rechten aan de KU Leuven. Nadien behaalde ze nog een manama in Sociaal Recht (VU Brussel) en een bijzondere leergang Pensioenrecht (KU Leuven).

Na een carrière aan de Antwerpse en Brusselse balie, trekt Fiorelli terug naar haar Limburgse heimat bij het Genkse advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten. Naast het klassieke procedurewerk (zoals vorderingen van ontslagen werknemers), zal ze vooral rond personeel en allerhande contracten en documenten in de HR-sector werken.

Fiorelli licht haar taak verder toe: “Ik begeleid en adviseer klanten bij uiteenlopende problemen: waarmee moet je rekening houden bij een outsourcing-contract? Hoe moet je je gedragen bij een sociale inspectie? Mag je de e-mails van je werknemers lezen? Welke termijnen bestaan er bij een ontslag om dringende reden? Heel wat boeiende juridische vragen, waarop wij een juridisch sluitend antwoord formuleren.”

Bron: Arts, Cleeren & Vennoten (artscleeren.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen