< Terug naar overzicht

Saartje Cromheecke is Programme Manager Officemanagement HRM & Languages

Het nieuwe academiejaar is in aantocht, en aan de Arteveldehogeschool gaat dat gepaard met een nieuwe Programme Manager Officemanagement HRM & Languages. Saartje Cromheecke neemt die functie nu op.

Saartje Cromheecke is al twee jaar docent aan de Arteveldehogeschool, lid van de associatie van de Universiteit Gent. Voordien werkte ze aan de Universiteit Gent, waar ze binnen de vakgroep Personeelsbeleid-, arbeids- en organisatiepsychologie een doctoraat behaalde over employer branding.

De trajecten HRM en Languages zijn nieuwe trajecten die studenten vanaf het academiejaar 2018-2019 kunnen volgen binnen de opleiding Management Assistent. "Binnen het HRM-traject verdiepen studenten zich in alle facetten van het HR-beleid: rekrutering en selectie, employer branding, IT en sociale media, personeelsorganisatie en payroll, loopbaan- en talentmanagement enzovoort", zegt de nieuwe Programme Manager, die ook verantwoordelijk is voor stagecoördinatie. "Voor het traject Languages worden studenten opgeleid tot polyvalente en viertalige management assistants die plannen, organiseren en communiceren en vanuit hun kennis van proces-, project- en changemanagement procedures en processen kritisch kunnen doorlichten en verbeteren."

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen