< Terug naar overzicht

Ruben Lombart aan de slag bij DynaHR

HR-dienstverlener DynaHR heeft Ruben Lombart aangetrokken als business manager HR Solutions.

Ruben Lombart, ingenieur van opleiding, heeft zijn carrière al vrij vlug gefocust op HRM. Hij vulde zijn studies dan ook aan met de opleiding Human Resources Management aan het ISC St Louis-ICHEC.

Na verschillende jaren in de interim-sector te hebben gewerkt, stapte Lombart in 2001 over naar DIP Consulting als consultant in rekrutering, selectie en evaluatie. Binnen de groep SD Worx zette hij zijn loopbaan voort als senior consultant en uiteindelijk als manager, waarbij hij private en publieke organisaties begeleidde bij gediversifieerde projecten in strategisch en operationeel HR-management (competentie-, performance- en talentmanagement, change management en engagement).

In 2013 ruilde Lombart de HR-consultancywereld voor HR op de werkvloer: hij werd HR-manager voor België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk van het farmaceutische bedrijf Eumedica. Nu keert hij echter terug naar de HR-adviesverlening en begeleiding van organisaties en teams als business manager HR Solutions bij DynaHR Consulting. Dit bedrijf maakt deel uit van de groep DynaFin Consulting, een adviesbureau met 50 medewerkers, onder wie een 15-tal HR-consultants gespecialiseerd in talentmanagement en organisatie-ontwikkeling. DynaHR heeft de jongste tijd ook nieuwe kantoren geopend, onder meer in Antwerpen.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen