< Terug naar overzicht

Rosanna Amico benoemd tot Talent Acquisition Director bij Travix

Sinds 1 januari is Rosanna Amico Talent Acquisition Director bij online-travel-agent Travix, bekend van onder meer CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl. In deze nieuwe functie staat zij aan het hoofd van het Hiring Team en is ze verantwoordelijk voor rekrutering en werving.

Rosanna Amico werkte tot eind 2017 als Financieel Directeur bij Travix. Hiervoor werkte ze bij The Nielsen Company, Microsoft en FrieslandCampina.

Focus op talentacquisitie

Met de benoeming van de Talent Acquisition Director geeft het bedrijf verder invulling aan de ambities om uit te groeien tot de grootste online-travel-agent wereldwijd. Amico over haar nieuwe carrièrewending: “Het was voor mij een fantastische ervaring om de financiële transformatie bij Travix in goede banen te leiden. Dit heeft het Global Finance Team letterlijk naar een hoger niveau getild, waarbij professionaliteit, partnerschap en excellence centraal staan. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging om wereldwijd nieuwe talenten aan te trekken en een ‘winnende cultuur’ te bewerkstelligen om Travix uit te laten groeien tot een wereldmarktleider.”

Travix

Travix is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van online-verkoop van vliegtickets. De organisatie is met haar merken CheapTickets.nl, Vliegwinkel.nl, BudgetAir.com, Flugladen.de en Vayama.com actief in 35 landen. Alle merken bieden wereldwijd vluchten van ‘nationale’ en lowcost-luchtvaartmaatschappijen, hotels, autohuur, treinen, stedentrips en complete vakantiereizen aan. Travix heeft meer dan 500 medewerkers in dienst van in totaal 45 verschillende nationaliteiten. Travix is onderdeel van de BCD Group.  

Bron: www.travix.com

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen