< Terug naar overzicht

Rodolphe Pibouteau directeur HR West-Europa bij Avis Budget Group

Rodolphe Pibouteau is de nieuwe directeur HR West-Europa bij Avis Budget Group.

Rodolphe Pibouteau (43) behaalde een DEA (voortgezette universitaire opleiding) Economisch en Sociaal Recht aan de Universiteit van Parijs-Dauphine. Van 1995 tot 2002 werkte hij in de automobielindustrie (PSA Peugeot-Citroën en Valeo) als human resources specialist in sociale relaties en sociaal advies, alsook in de ontwikkeling van human resources.

Van 2003 tot 2013 werkte hij in de dienstensector. Eerst was hij HR-manager bij General Electric Money Bank, daarna was hij HR-directeur bij DaimlerChrysler Financial Services Frankrijk. Vervolgens werd hij directeur HR, interne communicatie en kwaliteitscontrole bij Ageas Frankrijk (voorheen Fortis Insurance).

Sinds 15 april 2013 is Pibouteau als directeur HR voor de regio West-Europa lid van het directiecomité van Avis Budget Group, actief in de sector van autoverhuurdiensten. Zijn missie wordt het definiëren, ontwikkelen en implementeren van human resources in de regio West-Europa in lijn met de strategische doelstellingen van Avis Budget Group.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen