< Terug naar overzicht

Robby Vanuxem nieuwe managing director van Hays België

Robby Vanuxem is sinds oktober de nieuwe managing director van het rekruterings- en selectiebureau Hays België, de Belgische tak van de internationale groep Hays. Vanuxem zal samen met zijn managementteam de toekomst van het kantoor verder uittekenen.

Robby Vanuxem (36) heeft 15 jaar ervaring in de sector, waarvan 13 bij Hays. Met een diploma Psychologie startte hij in 2000 in de HR-wereld als consultant bij Adecco en kwam zo in 2002 bij Hays terecht. Al snel klom hij op tot team leader en team manager. In 2008 promoveerde hij tot business director, in 2009 tot regionaal directeur voor Brussel en Zaventem, Antwerpen en Hays Executive. In 2014 werd hij benoemd tot directeur voor de lancering van de nieuwe divisie Hays Response, gespecialiseerd in uiterst snelle rekrutering van support-profielen. Na een interne procedure en de benoeming van operational director werd Vanuxem in juni aangesteld om in oktober de fakkel over te nemen van Wilfrid de Brouwer.

Uitbreidingsplannen

Robby Vanuxem wil het netwerk van Belgische kantoren uitbreiden, vooral in Wallonië, waar er nog veel groeipotentieel is. “Met een nieuwe organisatiestructuur en een nieuw managementteam zijn we klaar om de rekruteringswereld verder te veroveren.”

Sinds oktober behoort Hays België tot de groep van Frankrijk, Luxemburg en Nederland, waardoor cross-border nog meer samenwerking mogelijk is.

Over Hays 

Hays is een internationale speler op vlak van rekrutering en selectie van professionals op vaste en tijdelijke basis en voor contracting. Hays België stelt vandaag 167 mensen te werk in 11 kantoren. Jaarlijks vult Hays België zo meer dan 2200 vacatures in. Wereldwijd telt de groep 9023 werknemers in 240 kantoren en 33 landen, werkend in 20 specialisaties. 

Bron: Hays (hays.be)


Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen