< Terug naar overzicht

Right Management (3): Rudy Vanheygen benoemd tot Learning & Development Director EMEA

Nog een verandering van functie bij Right Management: Rudy Vanheygen is benoemd tot Learning & Development Director EMEA.

Rudy Vanheygen (56) krijgt de verantwoordelijkheid over het inleiden, opleiden, begeleiden en verder ontwikkelen van de managers, de consultants en de commerciële medewerkers in 15 landen van Europa waar Right Management activiteiten heeft.

Vanheygen startte zijn carrière bij Right Management 10 jaar geleden, maar is al 19 jaar actief als consultant, trainer en coach. Met ervaring als headhunter en rekruteringsconsultant en als manager van zowel kleine als grote afdelingen en teams, kan hij een solide ervaring voorleggen in strategische en operationele HR.

Vanheygen behaalde een bachelor in Marketing, Verkoop en Communicatie te Antwerpen. Hij heeft meerdere licenties behaald in het gebruik van diagnose- en feedbackinstrumenten met betrekking tot management, persoonlijke en organisatorische ontwikkeling (SLD, TMP, PD/IDI, SPA, SIP, Hogan, DISC, HBDI,…).

Hij is ook gastdocent aan het Erasmus Exchange Program en bij verscheidene hogescholen, zoals HUB en Ichec in Brussel. In zijn vrije tijd houdt hij zich intensief bezig in het bestuur en de organisatie van amateurtoneel bij Theater De Moedertaal te Mechelen, waar hij ook geregeld op het podium staat.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen