< Terug naar overzicht

Rachida Elal-Lati HR-adviseur bij Uniway

Rachida Elal-Lati is als HR-adviseur bij Uniway verantwoordelijk voor rekrutering en selectie.

Rachida Elal-Lati (40) studeerde public relations aan EPFC in Brussel (1993). Nadien volgde ze een postgraduaat Maîtrise en Gestion des Ressources Humaines (2001) en een postgraduaat Conseiller en Psychologie appliquée à la gestion d’entreprise (2003), beide aan de ULB.

Elal-Lati startte haar carrière in 1995 als customer service assistant bij Proximus. In 2004 ging ze aan de slag als uitzendconsulente, eerst bij Randstad en vervolgens bij Creyf’s Interim. In 2006 zette ze haar carrière verder bij Fortis Insurance Belgium als HR-officer en nadien als HR-recruitmentspecialist.

Rachida Elal-Lati is sinds april HR-adviseur bij IT-bedrijf Uniway. Ze zal in eerste instantie instaan voor rekrutering en selectie. Daarnaast zal ze het retentiebeleid concreet uitwerken door medewerkers te evalueren, te peilen naar hun verwachtingen en hen te helpen bij hun professionele ontwikkeling.

“Het zal erop aankomen me snel in te werken in de informaticawereld, die nieuw is voor mij. Maar de goede sfeer en het vlotte contact met het personeel en management vormen een uitstekende vertrekbasis. Eén van mijn voornaamste doelstellingen is Uniway te promoten als een aantrekkelijke werkgever. Rekrutering is immers mijn kerntaak en ik heb al begrepen dat sommige profielen in de ICT-sector schaars zijn. We zullen dus creatief moeten zijn, bijvoorbeeld door social media in te zetten”, aldus Rachida Elal-Lati.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen