< Terug naar overzicht

Pierre Leman op weg naar Carrefour België als directeur Human Resources

Op 7 januari wordt Pierre Leman directeur Human Resources van Carrefour België. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het definiëren en het implementeren van het HR-luik van het strategisch plan van de Belgische retailer.

Pierre Leman heeft heel wat ervaring in human resources opgebouwd. Hij startte zijn loopbaan bij Randstad waar hij drie jaar werkte. Van 2000 tot 2006 was hij verantwoordelijke HR bij Viangros. Van 2006 tot 2010 nam hij verschillende HR-functies bij Henkel waar om daarna gedurende twee jaar de rol van Head of Human Resources bij Eurogenerics op te nemen. De voorbije zes jaar was Leman Human Resources Head Pharma en Country HR Head bij Novartis in België.

Vanaf 7 januari 2019 wordt Leman de nieuwe directeur Human Resources van Carrefour België. Hij zal rapporteren aan Guillaume de Colonges, ceo van de zone Noord- en Oost-Europa van de Groupe Carrefour, en wordt lid van het uitvoerend comité van Carrefour België. Leman vervangt Sonia Frey die het bedrijf eind juli heeft verlaten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen