< Terug naar overzicht

Philippe Naert waarnemend decaan UAMS

Frank Bostyn stopt eind maart als decaan aan de Universiteit Antwerpen Management School. Philippe Naert neemt in afwachting van de aanwijzing van een nieuwe decaan de taken over.

Na een intense en succesvolle periode voor de UAMS, met groei, internationale accreditatie, gunstige rankings, decretale erkenning en (juridische) verzelfstandiging, draagt decaan Frank Bostyn op 31 maart de fakkel over om zich op nieuwe uitdagingen toe te leggen. Op vraag van het bestuur van UAMS blijft hij zetelen in de raad van bestuur en zal hij de ontwikkeling van de internationale relaties van de managementschool verder aansturen.
In afwachting van de aanwijzing van een nieuwe voltijdse decaan, zal Philippe Naert, voorzitter van het strategisch comité van de UAMS, fungeren als waarnemend decaan.
Philippe Naert (65) is voormalig decaan van Insead, Nyenrode en TiasNimbas. Deze Tilburgse business-school ruilde hij op 1 januari 2009 in voor UAMS. Naert is burgerlijk ingenieur Elektrotechniek (KU Leuven). Hij behaalde een postgraduaat in Management Science (University of Manchester) en een Ph. D in Business Administration (Cornell University). In 1967 werd hij docent aan de Cornell University (hij gaf onder meer marketing). Drie jaar later volgde de P.Sloan School of Management (MIT), waar hij docent Management Science werd.
In 1973 werd Naert professor aan Ufsia en directeur van het European Institute for Advanced Studies in Management. In 1984 werd hij professor aan Insead om er twee jaar later decaan te worden. In 1992 volgde het decaanschap aan Nyenrode en in 1996 TiasNimbas.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen