< Terug naar overzicht

Paul Deriks HR Director Sitel

Paul Deriks heeft Procter & Gamble verlaten en is nu HR Director bij Sitel.

Paul Deriks (44) studeerde in 1988 af aan de Hogeschool Sittard (Nederland) in Personeel & Organisatie. In 1997 behaalde hij een postgraduaat Bedrijfskunde. Deriks is ook gecertificeerd trainer Situational Leadership (Ken Blanchard) en Cultural Orientations Indicator.

In 1990 startte hij zijn carrière in Nederland bij Amylum (later Tate & Lyle) als HR-officer en groeide door tot HR-supervisor. In 1997 stapt hij over naar Unilever, Frozen Foods & Snacks / Mora Maastricht (NL) als Sector Personnel Manager.

Begin 1999 zette Deriks zijn loopbaan voort bij Procter & Gamble, eerst als Plant HR-manager voor het opstarten van een nieuwe site: Pet Care Nederland in Coevorden. In 2004 werd hij Country HR-manager Netherlands van Procter & Gamble Nederland.

In 2006 verhuisde Deriks naar België en werd Site HR-manager bij Procter & Gamble Household Care–Batteries in Aarschot. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle HR-integratie van Duracell in de P&G-organisatie, inclusief de harmonisatie van het arbeidsvoorwaardenbeleid en de transitie van HR-services naar een Shared Service Center.

Sinds oktober 2011 is Paul Deriks HR Director bij Sitel en lid van de lokale directie. Sitel is wereldwijd marktleider in business process outsourcing (BPO) op het vlak van klantencontacten, technische ondersteuning, in- en outbound verkoop en back-office processen.

Deriks is er verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de organisatie die, na een moeilijke periode te hebben gekend, weer sterk aan het groeien is. “Talentmanagement, organisatie-ontwikkeling, strategiebepaling en arbeidsverhoudingen zullen belangrijke aandachtspunten zijn op korte termijn. Daarnaast neem ik HR-verantwoordelijkheden op voor de grotere regio binnen onze organisatie (Nederland & Scandinavië)”, aldus Deriks.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen