< Terug naar overzicht

Patrick Van Hool HR-manager bij Callexcell

Patrick Van Hool is HR-manager en lid van het managementteam van Callexcell, een multimedia-contactcenter in Sint-Truiden.

Patrick Van Hool (45) studeerde in 1991 af als maatschappelijk adviseur aan het HISKWA te Brussel. Later volgde hij de opleiding Compensation & Benefits aan de Vlerick Management School (2003-2004).

Hij werkte in het begin van zijn carrière voor het sociaal secretariaat van Partena en later ook voor dat van Acerta. In 1998 ging hij aan de slag als payroll manager op het coördinatiecentrum van de Puratos Groep in Groot-Bijgaarden, waar hij bijna 10 jaar aan de slag was.

In 2008 ging Van Hool aan het werk als service unit manager op de employee benefits-afdeling van AG Insurance. Bij Temco (november 2009 tot april 2010) was hij verantwoordelijk voor de centrale payrolldienst. Vervolgens oefende hij gelijkaardige functies uit bij Ansell Healthcare en SBB Bedrijfsdiensten.

De voorbije maanden heeft Van Hool een aantal freelance opdrachten gedaan voor Mondi (Duffel), Citrosuco (Gent), Randstad (Berchem) en Harsco (Diegem).

Sinds eind oktober 2012 is Van Hool HR-manager bij Callexcell, een multimedia-contactcenter in Sint-Truiden. Hij is er verantwoordelijk voor het algemene HR-beleid en is tevens lid van het managementteam.

“Mijn voornaamste doelstelling is een HR-beleid uit te zetten dat onze missie en visie kan ondersteunen, en een aangename werkomgeving en arbeidsvoorwaarden bieden aan onze steeds groeiende werknemerspopulatie. Maar ook onze medewerkers alle noodzakelijke middelen aanreiken, zodat ze onze klanten op een flexibele en efficiënte manier kunnen ten dienste zijn”, zegt Van Hool.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen