< Terug naar overzicht

Patrick De Bodt werkt samen met Add Value

Patrick De Bodt, de afgelopen zes jaar HR-directeur van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, werkt nu samen met Add Value.

Patrick De Bodt (51), is master in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (Universiteit Gent, 1980). Hij deed ervaring op als trainer-consultant bij Jouret Management Center. In 1989 werd hij er directeur. Vier jaar later stapte hij over naar Rhône-Poulenc Rorer (nu Sanofi-Aventis) om er Training & Development Manager Benelux te worden.
In 1996 startte De Bodt zijn eigen zaak op. De Bodt Training & Consulting geeft opleiding en consulting op maat in management, communicatie en sales. Hij zet deze activiteiten vandaag ook verder. De afgelopen zes jaar moderniseerde De Bodt als HR-directeur het personeels- en vormingsbeleid van de Landsbond van Onafhankelijke Ziekenfondsen (MLOZ). Hij wordt er opgevolgd door Stéphane Kodeck.
Als senior consultant - partner Human Capital Development zal de Bodt onder andere de aanpak van assessment centers en development centers van Add Value verder uitbouwen tot volledig maatwerk, met herkenbare simulaties, inclusief een bruikbaar rapport, noodzakelijk om de kandidaat degelijke feedback te geven.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen