< Terug naar overzicht

Pascale Van Hoecke Human Resources and Development Director bij medisch labo Medina

Sinds 1 september is Pascale Van Hoecke Human Resources and Development Director bij het medisch labo Medina.

Pascale Van Hoecke (54) behaalde een diploma Maatschappelijk Assistent (Arteveldeschool Gent, 1984) en een master in de Criminologie (UGent, 1987). Ze is tevens Certified Director bij Guberna (Vlerick Business School, 2017).

Haar professionele carrière startte Van Hoecke bij de HR-staff van de Zweedse groep Trelleborg, nadien was ze 6 jaar actief als HR-manager bij engineeringsbedrijf Vanas in Kruibeke, vervolgens was ze 9 jaar HR-manager bij  het Elisabeth Ziekenhuis Sijsele (nu AZ Alma) en bijna 12 jaar personeelsdirecteur bij het Havenbedrijf Antwerpen.

Sinds 1 september 2017 is de criminologe Human Resources and Development Director bij het medisch labo Medina. Ze zal er instaan voor de uitwerking van de HR-strategie en de implementatie van het HR-beleid.

“Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe uitdaging. Het leuke is dat de functie nieuw is en ik de kans krijg om HR vanaf de basis te implementeren op het vlak van talentmanagement, loopbaanontwikkeling, loonpolitiek, algemene aanwervingspolitiek, ... en dit in een hoogtechnologische en groeiende onderneming, verspreid over alle regio’s in Vlaanderen”, aldus Pascale Van Hoecke over haar nieuwe carrièrewending.

Het medisch labo Medina (met hoofdzetel in het Oost-Vlaamse Dendermonde) is een organisatie met bijna 40 jaar ervaring in de klinische geneeskunde. De laboratoriumgroep telt 750 medewerkers, verdeeld over acht sites.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen