< Terug naar overzicht

Olivia Vandesande algemeen directeur van IKKI Freelance

Olivia Vandesande is de eerste algemeen directeur van IKKI Freelance, de kersverse online-marktplaats en community voor freelancers van USG People.

Olivia Vandesande studeerde Rechten en Criminologie aan de VUB. Ze was actief als nationaal en Europees HR-directeur bij verschillende beursgenoteerde bedrijven, waaronder CSC Computer Sciences, BT en CSM (Centrale Suikermaatschappij).

Olivia Vandesande licht toe: “De arbeidsmarkt heeft steeds meer nood aan flexibele mensen. De freelancers vormen een groeiende groep van professionals die op zoek gaan naar diverse gekwalificeerde opdrachten. Maar ook bedrijven gaan steeds meer op zoek naar tijdelijke expertise voor hun projecten. Wij willen met IKKI Freelance hét refentieplatform zijn dat beide partijen met elkaar in contact brengt en hun extra diensten biedt.”

IKKI is een virtueel marktplatform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Naast het basisconcept van het vinden van expertise en ervaring in verschillende domeinen zoals HRM, ICT, Finance, Marketing, Engineering en Legal, kan ook het volledige administratieve proces beheerd worden.


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen