< Terug naar overzicht

Oliver Wright nieuwe Director Multi Country Services bij SD Worx

Oliver Wright is benoemd tot nieuwe Director Multi Country Services bij HR-dienstenleverancier SD Worx. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de internationale tewerkstellingsdiensten en voor de Payroll Services Alliances.

De Brit Oliver Wright (53) boekte zijn eerste werkervaring als Corporate Account Manager bij Borland Software, waar hij instond voor de belangrijke klanten in de olie- en gassector in het Verenigd Koninkrijk. Daarna ging hij bij Novell Networks in het Verenigd Koninkrijk aan de slag als Business Sector Manager. In 1998 verkaste hij naar België, waar hij eerst Director werd bij Telexis Telecom en vervolgens een traject van tien jaar afwerkte bij Staples Advantage. Tijdens die periode bij Staples verwierf hij heel wat ervaring in de domeinen van internationaal klantbeheer en beheer van internationale businessprojecten.

In april 2015 zette Wright de stap naar SD Worx als International Alliances Manager, om nieuwe internationale partnerships te zoeken en te beheren. In zijn nieuwe functie zal hij zich verder focussen op internationale groei en de uitbreiding van het internationale potentieel van SD Worx.

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Ruim 2000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot zeer grote organisaties.

Bron: SD Worx (sdworx.be)

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen