< Terug naar overzicht

Odette Palmers Blondiau en Veerle Van Calster vervoegen A Priori

Odette Palmers Blondiau en Veerle Van Calster gaan aan de slag als HR-consultants bij A Priori.

Odette Palmers Blondiau (31) startte haar loopbaan eind 2004 als consultant bij Unique Interim. Eind 2005 stapte ze over naar Elan IT Resource als HR-coordinator Belgium. In 2008 groeide ze er door tot Belux HR-manager. Van november 2010 tot april 2012 was ze Belux HR-maanger bij Michael Page-Page Personnel. Sinds eind 2012 is Palmers Blondiau aan de slag als freelance consultant.

Sinds eind mei is ze aan de slag bij A Priori, waar ze HR-consultancy-opdrachten zal uitvoeren bij klanten.

Veerle Van Calster (50) studeerde af als licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven en haalde een postgraduaat Droit et Economie des Assurances aan de Université Libre de Bruxelles (ULB), een postgraduaat Bedrijfskunde en een MBA (beide aan de KU Leuven).

Van Calster startte haar loopbaan in 1987 bij Canon Business Machines Belgium. In april 1993 stapte ze over als personeelsmanager naar Warner Lambert. In 1995 ging ze aan de slag als senior personnel officer bij ICI. Nadien was ze HR-manager bij Chrysler Europe en consultant bij Rubbermaid. Sinds 1999 is Van Calster freelance consultant.

Voor Van Calster is het een terugkeer naar een vertrouwd terrein. Zij was immers al van 2003 tot 2013 aan de slag bij A Priori. Na een korte sabbatical versterkt zij nu opnieuw het team van HR-consultants.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen