< Terug naar overzicht

Noëlle Haenecour HR Business Partner Mobistar

Noëlle Haenecour is bij Mobistar opgeklommen van Recruiter naar HR Business Partner.

Noëlle Haenecour (33) werkt sinds 2007 voor Mobistar. Als recruiter focuste ze tot nu toe vooral op het werven en selecteren van IT- en Telco-profielen. Als HR Business Partner verruimt ze nu haar werkveld. Naast rekrutering zal ze ook instaan voor andere HR-praktijken. Zo zal ze meer kennis verwerven inzake sociale wetgeving, talent en prestatiemanagement.
Voor ze aan haar carrière bij Mobistart begon, werkte Haenecour zes jaar als Recruitment Officer bij CSC Computer Sciences. Naast haar taken als Recruiter nam ze er ook verantwoordelijkheden op inzake HR-projecten en interne communicatie.
Ze startte haar loopbaan in november 2000 bij headhunter Antal International als Exucutive Search & Selection Consultant.
Haenecour is master in Politieke Wetenschappen (Louvain-La-Neuve, 1999) en bachelor in Economische, Sociale en Politieke Wetenschappen (Universtiteit Saint-Louis en Katholieke Universiteit Brussel, 1997).

Noëlle Haenecour is de opvolgster van de naar Imec vertrokken Johan Vercammen. Het artikeltje over zijn carrièrstap vindt u via deze link.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen