< Terug naar overzicht

Nieuwe vennoten en counsel bij Claeys & Engels

Dieter Dejonghe, Sophie Maes en Olivier Wouters zijn vennoot geworden bij advocatenkantoor Claeys & Engels. Caroline De Ridder werd counsel.

Dieter Dejonghe is sinds 1999 in dienst bij Claeys & Engels. Hij legt zich toe op individueel en collectief arbeidsrecht, socialezekerheidsrecht en sociaal strafrecht. Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in een aantal deelgebieden, zoals herstructurering, arbeidsduur, managementovereenkomsten, privacy, discriminatie en tewerkstelling van buitenlandse arbeidskrachten. Dejonghe behaalde zijn diploma van licentiaat Rechten aan de Universiteit van Gent en een speciale licentie Sociaal Recht aan de ULB in Brussel.

Sophie Maes, al meer dan tien jaar in dienst bij Claeys & Engels, adviseert nationale en internationale cliƫnten over verschillende aspecten van internationale tewerkstelling (met inbegrip van immigratie van werknemers), het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Zij toont een bijzondere belangstelling voor expatriates, het arbeidsovereenkomstenrecht, overdracht van ondernemingen en herstructureringen. Ze is licentiaat Rechten (KU Leuven, 1997) en heeft een speciale licentie in Sociaal Recht (ULB, 1998).

Olivier Wouters werd ook vennoot. Hij legt zich toe op het individueel en collectief arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht, met een bijzondere interesse voor materies als expatriates, arbeidsovereenkomstenrecht, herstructureringen, managementovereenkomsten, beschermde werknemers, collectief overleg, sociale verkiezingen, stakingen. Olivier Wouters studeerde af als licentiaat Rechten aan de KU Leuven in 1998. In 1999 behaalde hij een speciale licentie Sociaal Recht aan de ULB. In dat jaar trad hij ook in dienst bij Claeys & Engels.

Caroline De Ridder is sinds 1998 verbonden aan Claes & Engels en werd nu counsel. In haar praktijk behandelt ze alle materies over aanvullende pensioenen. Ze studeerde Rechten aan de universiteit van Louvain-la-Neuve (UCL) en behaalde een speciale licentie Sociaal en Economisch Recht aan de Universiteit Gent.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen