< Terug naar overzicht

Nieuw bestuur voor VOV - Lerend Netwerk

Netwerkvereniging VOV – Lerend Netwerk heeft via de driejaarlijkse bestuursverkiezing een nieuw bestuur geselecteerd.

De diverse samenstelling van de Algemene Vergadering moet VOV - Lerend Netwerk toelaten de organisatie uit te bouwen als een krachtig forum, “waar kennis rond leren en ontwikkelen van mens en organisaties gedeeld en ontwikkeld wordt over de grenzen van organisaties en structuren heen.”
De focus ligt op het bieden van meerwaarde vanuit het vakgebied, het versterken van de linken met andere sectoren en het zoeken naar innovatie.
Cathy Camertijn (Syntra – Netwerk) is aangesteld als voorzitter, Peter Van Son (UAMS) als ondervoorzitter.
Greet Pipijn (Emotionele Intelligentie Instituut) zal de functie van secretaris-bestuurder waarnemen. Samen met Jan Bal (SD Worx - Opleidingen) vanuit de Algemene Vergadering en Hannelore Calmeyn als directeur van VOV - Lerend Netwerk vormen zij de Raad van Bestuur of het dagelijks bestuur van de vereniging.

Negen bestuurders beëindigen hun mandaat: Patrick Belpaire, Steve Boone, Piet Ceusters, Michel Clerinx, Karel De Witte, Pieter Deturck, Greet François, Koen Prosmans en Frank Roegiest. Deze bestuurders blijven wel meewerken binnen de verschillende stuurgroepen en activiteiten zoals 'Licht op Leren', de tweejaarlijkse conferentie.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen