< Terug naar overzicht

Nico Reeskens wordt Regional Director General Staffing voor Vlaanderen bij Adecco

HR-dienstengroep Adecco heeft Nico Reeskens aangesteld als Regional Director General Staffing voor Vlaanderen. In januari treedt hij deeltijds in dienst van Adecco België. Ten laatste begin april neemt hij de functie voltijds op.

In zijn functie is Nico Reeskens verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van Adecco’s activiteit op het vlak van General Staffing in Vlaanderen, die focust op uitzendarbeid, rekrutering en selectie van arbeiders, technische en administratieve profielen.
Nico Reeskens (47) is handelsingenieur( Solvay VUB) en heeft een ruime ervaring in sales & marketing en management. Hij startte zijn carrière als sales manager bij Apple en ging vervolgens aan de slag bij Mobistar, waar hij als sales manager het b2c- en b2b-salesteam opstartte.
In 1999 was hij één van de medeoprichters van Scoot Belgium, waarvan hij in 2000 general manager werd. Tussen 2002 en 2007 bekleedde Nico verschillende functies bij Telenet, waaronder Head of Telenet Wireless Division en Senior Vice President & Head of Telenet Business Solutions, waar hij verantwoordelijk was voor de zakelijke markt.
De voorbije twee jaar oefende hij de functie van Sales & Marketing Director Europe bij BCA Europe, Europa’s grootste b2b-veilinggroep voor gebruikte wagens.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen