< Terug naar overzicht

Nele Ceûppens HR-assistant bij Innovia Films

Nele Ceûppens is sinds begin april aan de slag als HR-assistant bij chemiebedrijf Innovia Films.

Nele Ceûppens (31) studeerde in 2003 af als licentiaat Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent. Onmiddellijk na haar studies ging ze aan de slag als uitzendconsulente bij Randstad. In 2006 stapte ze over naar Voka-Kamer van Koophandel. Als projectverantwoordelijke Jobkanaal Oost-Vlaanderen organiseerde ze samen met haar collega’s grootschalige sensibiliseringscampagnes.

Eén van die campagnes was ‘Dineren in het Donker’. Tijdens een tiental avonden werden HR-managers en CEO’s uitgenodigd voor een etentje in een compleet verduisterd Kasteel van Zwijnaarde. Het eten werd opgediend door blinde kelners. De opzet was de genodigden de mogelijkheden en niet de beperkingen van een arbeidshandicap te laten zien. “Met succes, een aantal van de kelners is later aangeworven door de deelnemende bedrijven”, weet Ceûppens.

Sinds 1 april 2011 is Nele Ceûppens HR-assistant bij Innovia Films in Merelbeke. Innovia Films produceert een gamma van soepele folies, bestemd voor de verpakking van voedingsmiddelen en een toenemend aantal industriële toepassingen. Het chemiebedrijf heeft naast een productiefaciliteit in Merelbeke ook productie-eenheden in Wigton (UK), Melbourne (Australië) en Tecumseh (VS). Innovia Merelbeke telt 140 medewerkers.

Nele Ceûppens: “Na 7,5 jaar HR-advies te hebben verleend aan bedrijven was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde me inwerken in één bedrijf en ten dienste staan van interne klanten, collega’s. Bovendien was ik op zoek naar een generalistische functie waarbij het totale HR-pakket aan bod komt. Dat de job ook dicht bij huis is en gemakkelijker te combineren met een gezin en een man die vaak in het buitenland zit, is mooi meegenomen.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen