< Terug naar overzicht

Nathalie Strynckx HR Director Belux bij Econocom Belux

Sinds april is Nathalie Strynckx de nieuwe HR Director Belux bij Econocom in Zaventem, een leverancier van digitale diensten aan bedrijven.

Nathalie Strynckx behaalde een bachelor Sociaal Adviseur aan de Erasmushogeschool Brussel in 1997. Ze begon haar professionele loopbaan op de HR-afdeling van Omnichem. Vervolgens bekleedde Strynckx verscheidene HR-functies bij Volvo Cars, Elementis Specialties en M-Real Benelux.

In 2006 maakte Strynckx de overstap naar Levi Strauss, waar ze van HR Generalist opklom tot Senior HR Generalist, HR-manager, Talent Acquisition Manager COE en uiteindelijk HR Director.

In 2013 werd Strynckx Head of HR bij Triumph International en een jaar later HR Director bij goudengids.be (dat in 2016 opging in FCR Media Belgium).

Sinds april 2018 is Strynckx HR Director Belux bij Econocom Belux in Zaventem. De organisatie is gespecialiseerd in het verlenen van digitale diensten aan bedrijven. Wereldwijd heeft de groep 10.700 medewerkers in dienst in 19 verschillende landen. De omzet bedraagt 3 miljard euro.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen