< Terug naar overzicht

Natalie Delmotte volgt David Ducheyne op bij Securex

De Groep Securex en Chief People Officer David Ducheyne hebben besloten om een einde te maken aan hun samenwerking. De continuïteit bij Securex wordt nu gewaarborgd door Natalie Delmotte.

David Ducheyne bekleedde al 11 jaar de functie van People Manager bij HR-dienstverlener Securex. Hij wil zich nu herbronnen en gaat de zelfstandige weg op als strategisch adviseur in HR. Hij wil zich op de eerste plaats blijven inzetten voor de duurzame ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden, HR-teams en organisaties. Dat blijkt ook al uit het zopas verschenen boek 'Personaliseren van werk - Mythes & feiten', dat hij samen met professor Frederik Anseel, onderzoekster Lien Vossaert en Frank Vander Sijpe (hoofd van Securex HR Research) schreef.

De discussie rond het personaliseren van werk houdt Ducheyne al zeer lang bezig. Het is ook niet het eerste boek van de bevlogen keynote spreker, die onder meer al uitpakte met 'Mijn werk, maatwerk' (2013, met Frank Vander Sijpe als coauteur) en 'Duurzaam leiderschap' (2016). Als rode draad doorheen die boeken vinden we toch weer de vraag: hoe mensen motiveren om langer en met meer plezier te werken? Hoe kan dat en wat voor leiderschap is daarvoor nodig in de huidige en toekomstige VUCA-wereld?

De continuïteit bij Securex wordt nu gewaarborgd door Natalie Delmotte. Zij werkt reeds 20 jaar voor de groep en heeft een ruime ervaring opgebouwd inzake HR-management. Zo was ze er achtereenvolgens Operations Manager, Business Unit Manager en uiteindelijk Director Insurance.

Securex behaalde in 2016 een omzet van 276 miljoen euro. De groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. De onderneming telt 1700 medewerkers, verdeeld over 31 regionale kantoren. Op die manier helpen ze 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 5600 partner-boekhouders, -makelaars en -accountants.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen