< Terug naar overzicht

Nancy De Coensel zet stap naar HR-afdeling van Objective International

Nancy De Coensel gaat op 1 september aan de slag als HR Director bij Objective International. In het softwarehuis zal ze haar ervaring gebruiken om het snelgroeiende bedrijf mee te helpen uitbouwen tot een internationale speler.

Nancy De Coensel (47) studeerde Handelswetenschappen (met als specialisatie Internationale Betrekkingen) aan de HUB en behaalde er in 2000 ook een postuniversitair diploma HR-management. Na een jaar in het onderwijs werkte De Coensel sinds 1992 bij bpost in verschillende operationele leidinggevende functies. In 2000 betrad ze de HR-wereld als Local HR-manager voor Oost- en West-Vlaanderen. Zes jaar later groeide ze door tot Head of Recruitment & Selection en sinds 2010 was ze eveneens Head of Learning & Development.

In juni 2011 ging De Coensel aan de slag bij NMBS Logistics als HR-businesspartner Manager en twee jaar later als Head of HR. Bij het spoorbedrijf legde ze voornamelijk de focus op talent development en de optimalisatie van processen (‘LEAN@HR’).

Na 23 jaar dienst bij (semi-)overheidsbedrijven wil De Coensel een nieuw professioneel pad verkennen. Op 1 september start ze als HR Director bij Objective International, een snelgroeiend bedrijf dat inzet op innovatieve oplossingen voor ‘supply chain execution’ en personeelsmanagement (warehouse management, manufacturing execution system en workforce management). Het softwarehuis, dat meer dan 250 klanten telt in binnen- en buitenland, heeft kantoren in Wichelen (tussen Dendermonde en Gent), Roeselare en Eindhoven.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen