< Terug naar overzicht

Mélissa Tshamala Global HR Manager bij LindaCare

Mélissa Tshamala is de nieuwe Global HR Manager bij LindaCare, een e-health-bedrijf uit Leuven opgericht in 2015 en gespecialiseerd in oplossingen voor de opvolging op afstand van patiënten met chronische ziekten.

Afgestudeerd in Human Resources Management (ULB, 2011), heeft Mélissa Tshamala reeds tijdens haar masterjaren een eerste ervaring opgedaan met HR-consulting bij non-profitorganisatie Abaka. Na haar studies ging ze als recruiter aan de slag bij Adneom, vervolgens bij Akros Solutions, waar ze ook accountmanager was voor de Europese Commissie.

Na een periode als HR Contract Manager bij Euroclear, ging ze vier jaar aan de slag als HR & Communication Coordinator BeLux bij McKinsey & Company, waar ze een breed spectrum van HR-managementkwesties behandelde.

Voortaan is Tshamala de nieuwe Global HR Manager bij LindaCare, gevestigd in Leuven. De organisatie is een scale-up gespecialiseerd in de ontwikkeling van computersoftware voor de opvolging op afstand van patiënten met chronische ziekten. LindaCare startte in 2015 met een focus op patiënten met hartfalen of hartritmestoornissen en een geïmplanteerd hartapparaat. Het bedrijf is actief in Europa en de VS en is van plan om zijn teams in deze twee regio's dit jaar verder uit te breiden.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen