< Terug naar overzicht

Martine Nelissen senior HR-businessmanager Astyre

Martine Nelissen start als senior HR-businessmanager bij de internationale HR-consultancy Astyre.

Martine Nelissen behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Marketing en een bijkomende master in Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Finance & Administratie aan de Universiteit Hasselt. Daarnaast behaalde ze diverse certificaten inzake competentiegerichte interviewtechnieken, business development, assessment, training, testtools, verkooptechnieken en people management bij verschillende gerenommeerde instellingen (zoals de Vlerick Leuven Gent Management School en Insead).

Nelissen begon haar carrière in 1990 als trade & product marketeer in het Brusselse hoofdkantoor van Philips, in de divisies Lighting, Domestic Appliances & Personal Care. In 1995 werd ze benoemd tot marketing & communications manager bij Grundig, onderdeel van Philips Company.

Vervolgens ging ze aan de slag als senior projectmanager bij GfK Market Research. Ze was er verantwoordelijk voor business development en business consultancy voor alle grote internationale spelers in de sector consumer electronics.

In 2000 startte Nelissen bij ISM (International Sales & Marketing), een start-up-onderneming gespecialiseerd in de werving en selectie voor sales- en marketingprofielen.

In 2003 trok ze naar Hudson als senior consultant. Naast werving en selectie, verbreedde ze haar expertise in andere HR-gebieden, zoals assessment centers, training, coaching en testtools. Ze werd principal consultant en teamleader met een eigen team van businessconsultants en recruiters.

Martine Nelissen start als senior HR-businessmanager bij de internationale HR-consultancy Astyre en is verantwoordelijk voor de verdere business development van het bureau.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen