< Terug naar overzicht

Martine Brisse is de nieuwe HR Director van het Belgisch Ontwikkelingsagentschap (BTC)

Martine Brisse is aan de slag gegaan bij het Belgisch Ontwikkelingsagentschap (BTC) als HR Director. Deze gouvernementele organisatie steunt wereldwijd ontwikkelingsprojecten in de strijd tegen de armoede.

In 1988 behaalde Martine Brisse een diploma Economie en Arbeidswetenschappen aan de UCL, vervolgens vergaarde ze heel wat HR-kennis bij bedrijven als Vedior en Leroy Merlin (België en Rusland). Ze was ook Sales & Operations Manager bij het HR-concern Manpower.

Van 2008 tot 2012 klom Brisse bij Delhaize op tot Senior Vice President HR & Organization Development, vervolgens ging de economiste bij BASE Company aan de slag als Chief Human Resources Officer tot de zomer van 2016.

Sinds kort is Brisse HR Director van het BTC. Het Belgisch Ontwikkelingsagentschap telt ongeveer 1400 medewerkers in meer dan 18 landen. De organisatie werkt aan een wereld waarin vrouwen en mannen leven in een rechtsstaat, op voet van gelijkheid toegang hebben tot de openbare diensten en de vrijheid hebben om hun ambities te verwezenlijken.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen